Butik

Parmone Ler healende sjælsskåle er helt unikke. De er skabt af Karina Ninette Parmone´s hænder. Hver skål har sit helt eget udtryk.
Karinas healende kærlighedsenergi fra hjertet overføres til skålen. Sjæls-skålen, bliver du næret af, heales og åbnes af, lige som du kan med en krystal. Det er en universel energi, der er lagt i skålen. Din sjæl bliver healet på smukkeste vis.

Skålene kan købes hjemme hos mig
Prisen er 1.050 kr. for en skål sammen med 2 timers session med den healende sjælsskål.
I september måned er intro prisen 850 kr. for en session.

Du har også mulighed for at få endnu mere ud af skålene og endnu mere healing ved at booke 3 sessioner med de healende sjælsskåle.
2 timer session hjemme hos mig og 2 x 1/2 time session over Skype eller telefon
Pris 1550 kr. Intropris 1.250 kr. 

Adressen er:
Holmevej 24
5854 Gislev
Du får fat på mig på mobil 26 25 88 18 eller send mig en mail på kb@fune.dkHar du nogen spørgsmål, så kontakt mig endelig på 26 25 88 18 eller kb@fune.dk
Solgt
Solgt
 
 Solgt
Solgt
Solgt

Solgt
SolgtSolgt
Solgt
Solgt
Solgt


Solgt
Solgt


solgt

Solgt

Solgt
SolgtSolgt
Solgt

Der følger en tekst med skålene
Sjæls-skål skabt af Karina Ninette Parmone Bro.
Skålen er skabt  i det rum, der opstår, hvor kontrollen er sluppet og hænderne har fået frit spil til at skabe ud fra hjertet og intuitionen.
Glasuren er Karinas egen blanding. Den er også skabt og udvalgt der, hvor kontrollen er sluppet og intuitionen har fået plads. 

Praktiske anbefalinger

Det er et bevidst valg i Parmone Ler, at skålene er et levende æstetisk produkt, der kræver nærværelse og omsorg. Derfor anbefales det ikke at lade væske stå  i længere tid i skålen. Sæt ikke skålen i blød. Skålen skal eftertøre med bunden op ad efter opvask. 


Kender du et sted, hvor jeg kan sælge mine skåle?
Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du kender et sted, hvor jeg kan udstille og sælge Parmone Ler. Ring på 26 25 88 18 eller skriv en mail til kb@fune.dk - jeg glæder mig til at høre fra dig.

Har du nogen spørgsmål, så kontakt mig endelig på 26 25 88 18 eller kb@fune.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar